РУЛЕТИКИ КАРПАЧЧО з руколою І пармезаном

Незвичайна подача класичного карпаччо з яловичини. Виглядає акуратніше, можна не використовувати дуже великі тарілки. Та й є зручніше.

рУЛЕТИКИ КАРПАЧЧО з руколою І пармезаном

Бути в тренді x Інгредієнти

  • сира яловича вирізка 50 г
  • рукола 70 г
  • лимонний сік 2 ч.л.
  • оливкова олія extra virgin 1 ст .л.
  • пармезан 30 г
  • бальзамічний соус-крем 1 ч.л.
  • мелений чорний перець
  • морська або гімалайська сіль
  • каперси 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Нарізати оброблену яловичу вирізку дуже тонкими рівними кружечками (якщо ріжете ножем, можна злегка відбити, так як для карпаччо потрібні найтонші скибочки м'яса). Рукколу промити і обсушити. Крок 2 Розкласти кружечки вирізки на обробній дошці, посолити, поперчити, злегка збризнути лимонним соком і оливковою олією. Крок 3

РУЛЕТИКИ КАРПАЧЧО з руколою І пармезаном

Рукколу викласти в миску, додати крапельку оливкової олії і лимонного соку, поперчити і перемішати. Викласти по кілька листочків заправленої руколи в середину кожного кружечка м'яса, посипати тертим пармезаном і каперсами, скропити бальзамічним соусом-кремом (за бажанням) і згорнути акуратними рулетиками. Відразу подавати. Корисна порада

Каперси і бальзамічний соус-крем використовуйте за бажанням. Замість руколи можете вибрати іншу пікантну зелень, але рукола, з її перцевим присмаком, підходить для карпаччо найкраще.

Господині на замітку

Яловичу вирізку можна використовувати вже нарізану покупну, це зручніше. Якщо збираєтеся нарізати м'ясо самостійно, краще злегка заморозити його для спрощення завдання, але недовго, не до твердості, а лише до щільності.

0/5 (0 Reviews)