& nbsp;
Інгредієнти
- 500 г яловичини
- 100 г шинки
- 200 г свинячого окосту
- 50 г бекону
- 80 мл марсали або хересу
- 3 ст. л. очищених фісташок
- 2 яйця
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Яловичину, бекон і половину окосту подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку. Що залишився окіст нарізати дрібними кубиками. Фісташки очистити. Крок 3
Змішати подрібнене м'ясо з нарізаними на кубики, яйцями, сіллю і перцем. Влити марсалу, додати фісташки і ретельно перемішати. Крок 4
Викласти масу у жароміцних форму і поставити в мультиварку, закрити кришку і готувати в режимі «Скоринка» 1,5 години. Крок 5
Вийняти галантин з форми і покласти на блюдо. Зверху помістити невеликий вантаж. Після того як галантин охолоне, нарізати скибочками і розкласти на блюді.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!