ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти

  • 500 г яловичини
  • 100 г шинки
  • 200 г свинячого окосту
  • 50 г бекону
  • 80 мл марсали або хересу
  • 3 ст. л. очищених фісташок
  • 2 яйця
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

Яловичину, бекон і половину окосту подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку. Що залишився окіст нарізати дрібними кубиками. Фісташки очистити. Крок 3

ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

Змішати подрібнене м'ясо з нарізаними на кубики, яйцями, сіллю і перцем. Влити марсалу, додати фісташки і ретельно перемішати. Крок 4

ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

Викласти масу у жароміцних форму і поставити в мультиварку, закрити кришку і готувати в режимі «Скоринка» 1,5 години. Крок 5

ДОМАШНІЙ галантином В мультиварці

Вийняти галантин з форми і покласти на блюдо. Зверху помістити невеликий вантаж. Після того як галантин охолоне, нарізати скибочками і розкласти на блюді.

0/5 (0 Reviews)