Інгредієнти
- 1 середній качан цвітної капусти
- 50 г бринзи
- 100 г вареної шинки
- 3-5 пір'я зеленої цибулі
- морська сіль
Для сирного соусу:
- 40 г сиру пармезан
- 50 г сиру емменталь ілішвейцарского
- 3 ст. л. жирної сметани
- 80 мл молока
- тертий мускатний горіх
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У капусти видалити стебло, головку розібрати на дуже дрібні суцвіття, покласти в глибоку жароміцних форму. Посолити, влити 1/3 склянки окропу. Запекти в розігрітій до 180 ° С духовці, 15 хв. Крок 2 Бринзу дрібно розкришити. Зелену цибулю і шинку нарізати дуже дрібно. Шинку трохи обсмажити на сухій сковороді. Крок 3 Для сирного соусу пармезан і Емменталь натерти на дрібній тертці. У неглибокий сотейник влити молоко, додати сметану. Збиваючи віночком, довести до кипіння на маленькому вогні. Відкласти 1 ст. л. з гіркою пармезану. Додати в сотейник залишився тертий пармезан, емменталь і мускатний горіх. Постійно помішуючи, готувати, поки весь сир не розтане. Крок 4> Запечену капусту посипати розкришене бринзою, зеленою цибулею і кубиками шинки, залити сирним соусом, посипати відкладеним пармезаном. Запікати до рум'яної скоринки, 15-20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!