& nbsp;
Інгредієнти
- 2 склянки довгого рису
- 400 г копчених сосисок
- 400 г сирокопченої шинки
- 2 великі цибулини
- 1 солодкий зелений перець
- 2 черешки селери
- 4 зубчики часнику
- 4 зубчики часнику
- 450 г консервованих томатів у власному соку
- 750 мл курячого бульйону
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 пучок петрушки
- 1 гілочка чебрецю
- 3 лаврових листки
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Сосиски нарізати кружальцями, шинку – невеликими шматочками. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Перець дрібно нарізати, видаливши серцевину. Так само нарізати селеру. Томати розім'яти виделкою. Крок 3
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти олію і обсмажити шинку і цибулю, 5 хв. Додати солодкий перець і селера, готувати ще 5 хв. Покласти лаврові листочки, чебрець і рис. Добре перемішати. Крок 4
Додайте томати, бульйон, часник і сосиски. Довести до кипіння, потім закрити кришку і готувати 30 хв. Крок 5
Перед подачею приправити сіллю і перцем, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!