Ескалоп У лимона соусі

Назва & laquo; ескалоп & raquo; походить від італійського scaloppare & ndash; нарізати м'ясо на рівні круглі пласти однакової товщини.

 ескалоп В & nbsp; лимон соусі

Інгредієнти

  • 8 свинячих ескалоп
  • 200 г борошна
  • 2 лимона
  • 6 гілочок чебрецю
  • 140 г вершкового масла
  • 100 мл білого вина
  • сіль
  • картопляне пюре для & nbsp; подачі, за бажанням

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Отбейте ескалоп плоским м олотком для м'яса або важким сотейником (ніяких монстрів з & nbsp; зубами, що руйнують поверхню м'яса). Посоліть м'ясо і обваляйте в борошні. Крок 2 Зріжте цедру з лимона і & nbsp; наріжте її найтоншими смужками. Розріжте лимон навпіл і вичавіть сік. Крок 3 Обірвіть листочки зі стебел чебрецю. Розтопіть в & nbsp; великій сковороді з товстим дном вершкове масло і & nbsp; обсмажте на & nbsp; ньому ескалоп з & nbsp; двох сторін. Крок 4 Збризніть ескалоп вином, додайте лимонний сік, чебрець і цедру лимона. Інтенсивно повращайте сковороду, щоб вино з лимонним соком і маслом утворило емульсію. Негайно подавайте, бажано з картопляним пюре.

0/5 (0 Reviews)