Реберця в спеціях з овочами

Доброю парою до таких реберцям буде простий ароматний розсипчастий рис жасмин без будь-яких добавок. Перед варінням можете обсмажити його кілька секунд в топленому маслі, залити киплячою водою у співвідношенні 1: 1,5 (тобто на одну міру рису & ndash; півтори заходи окропу), посолити, щільно закрити кришкою і варити на середньому вогні 12 хв., Після чого дати настоятися в теплому місці ще 12 хв. Зваріть побільше & ndash; на наступний день приготуєте з нього ланч.

реберця в спеціях з овочами

Інгредієнти

  • 600-700 свинячої грудинки на реберця
  • по 1 ст. л. солодкої паприки, часникового і імбирного порошку
  • по 2 ч. л. коричневого цукру і солі середнього помолу
  • по 1 ч. л. свежемолотого чорного і запашного перцю
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • 400 г будь-якої суміші заморожених овочів на ваш смак
  • оливкова олія

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розрізану на реберця грудинку замаринуйте в суміші спецій, втираючи її в м'ясо, на 30 хв. – 2 ч при кімнатній температурі або до 48 год в холодильнику. Для тривалого маринування краще використовувати скляний або керамічний посуд, затягнуту плівкою. Крок 2 Якщо реберця маринувалися в холодильнику, перед приготуванням дайте їм дійти до кімнатної температури за 30-50 хв. Розігрійте духовку до 200 ° С. Злегка обтрусіть реберця від маринаду і викладіть в один шар в застелену пергаментом форму для запікання. Збризніть маслом. Запікайте, в процесі пару раз перевернувши, приблизно 45 хв. Крок 3 Коли реберця будуть готові, злийте з форми жир, всипте заморожені овочі, перемішайте. Поверніть в духовку на 10 хв. Подавайте гарячим.

0/5 (0 Reviews)