Легке і просте в приготуванні блюдо, відмінно підійде для сімейного обіду …
Кращі народні рецепти. Паста x Інгредієнти
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт.
- фарш з птиці – 300 г
- сметана охолоджена – 200 г
- гриби – 300 г
- фарфалле (паста в формі бантиків) – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Фарш посолити і поперчити. Мокрими руками зліпити з фаршу кульки діаметром 2 см, обсмажити на оливковій олії. Гриби і цибулю нарізати, обсмажити на оливковій олії в глибокій сковороді або глиняною каструльці, додати сметану і ретельно перемішати, додати обсмажені фрикадельки і тушкувати 10 хвилин на дрібненько вогні, не забуваючи помішувати. У підсоленій воді, з додаванням оливкової олії відварити пасту (7-10 хвилин). Відкинути на друшляк. У центр тарілку викласти готову пасту зверху викласти фрикадельки в соусі, прикрасити гілочкою базиліка. Смачного
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!