Фарфалле з грибним соусом і фрикадельки

Легке і просте в приготуванні блюдо, відмінно підійде для сімейного обіду …

Кращі народні рецепти. Паста x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 шт.
  • фарш з птиці – 300 г
  • сметана охолоджена – 200 г
  • гриби – 300 г
  • фарфалле (паста в формі бантиків) – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Фарш посолити і поперчити. Мокрими руками зліпити з фаршу кульки діаметром 2 см, обсмажити на оливковій олії. Гриби і цибулю нарізати, обсмажити на оливковій олії в глибокій сковороді або глиняною каструльці, додати сметану і ретельно перемішати, додати обсмажені фрикадельки і тушкувати 10 хвилин на дрібненько вогні, не забуваючи помішувати. У підсоленій воді, з додаванням оливкової олії відварити пасту (7-10 хвилин). Відкинути на друшляк. У центр тарілку викласти готову пасту зверху викласти фрикадельки в соусі, прикрасити гілочкою базиліка. Смачного

0/5 (0 Reviews)