Інгредієнти
- червоний і жовтий солодкий перець – по 1 шт.
- консервовані томати у власному соку – 400 г
- часник – 1 зубчик
- відварений рис довгозерний – 50 г
- невеликий качан білокачанної капусти – 1 шт.
- цибуля великий – 1 шт.
- консервована біла квасоля – 200 г
- соус соєвий – 1 ст. л.
- бекон – 200 г
- тертий корінь імбиру – 1 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- білий винний оцет – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У капусти видалити верхні листки. Зняти два великих листа і відкласти. Вирізати з капусти качан і серцевину, залишивши стінки завтовшки 2 см. Вирізані листя дрібно нарізати. Крок 2
Перці вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Цибулю і часник очистити. Овочі та бекон дрібно нарізати. Квасоля промити від соусу. Крок 3
У сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла і обсмажити бекон на сильному вогні до золотистого кольору, 4 хв. Перекласти в миску. У сковороду покласти перець і половину цибулі, смажити, часто помішуючи, 8-10 хв. Додати посічену капусту, оцет, 0,5 ст. л. соєвого соусу, часник і 0,5 ст. л. імбиру. Готувати 5 хв. Крок 4
Зняти овочі з вогню, змішати з рисом, квасолею і беконом. Щільно начинити капусту підготовленою сумішшю. Закрити отвір відкладеними листям так, щоб вони злегка заходили один на інший, і заколоти зубочистками. Крок 5
У великій каструлі розігріти 1 ст. л. масла, покласти лук і смажити 5 хв. Додати залишився імбир і готувати ще 30 сек. Крок 6
Покласти капусту розрізом вниз , додати розім'яті разом з соком помідори, що залишився соєвий соус і влити 225 мл води. Довести до кипіння і тушкувати 40-45 хв., Час від часу поливаючи капусту соусом. Перед подачею видалити зубочистки, нарізати капусту порційними шматками і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!