Фарширована КАПУСТА

Фарширована КАПУСТА

Інгредієнти

  • червоний і жовтий солодкий перець – по 1 шт.
  • консервовані томати у власному соку – 400 г
  • часник – 1 зубчик
  • відварений рис довгозерний – 50 г
  • невеликий качан білокачанної капусти – 1 шт.
  • цибуля великий – 1 шт.
  • консервована біла квасоля – 200 г
  • соус соєвий – 1 ст. л.
  • бекон – 200 г
  • тертий корінь імбиру – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • білий винний оцет – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У капусти видалити верхні листки. Зняти два великих листа і відкласти. Вирізати з капусти качан і серцевину, залишивши стінки завтовшки 2 см. Вирізані листя дрібно нарізати. Крок 2

Фарширована КАПУСТА

Перці вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Цибулю і часник очистити. Овочі та бекон дрібно нарізати. Квасоля промити від соусу. Крок 3

Фарширована КАПУСТА

У сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла і обсмажити бекон на сильному вогні до золотистого кольору, 4 хв. Перекласти в миску. У сковороду покласти перець і половину цибулі, смажити, часто помішуючи, 8-10 хв. Додати посічену капусту, оцет, 0,5 ст. л. соєвого соусу, часник і 0,5 ст. л. імбиру. Готувати 5 хв. Крок 4

Фарширована КАПУСТА

Зняти овочі з вогню, змішати з рисом, квасолею і беконом. Щільно начинити капусту підготовленою сумішшю. Закрити отвір відкладеними листям так, щоб вони злегка заходили один на інший, і заколоти зубочистками. Крок 5

Фарширована КАПУСТА

У великій каструлі розігріти 1 ст. л. масла, покласти лук і смажити 5 хв. Додати залишився імбир і готувати ще 30 сек. Крок 6

Покласти капусту розрізом вниз , додати розім'яті разом з соком помідори, що залишився соєвий соус і влити 225 мл води. Довести до кипіння і тушкувати 40-45 хв., Час від часу поливаючи капусту соусом. Перед подачею видалити зубочистки, нарізати капусту порційними шматками і полити соусом.

0/5 (0 Reviews)