реберця смакота

реберця смакота

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • свинина (реберця) – 1 кг
  • сіль – за смаком
  • цибулина середня – 3 шт.
  • есенція ромова – 3 краплі (за смаком)
  • помідори – 500 г
  • перець болгарський – до смаку
  • вода мінеральна – 1/2 склянки
  • зелень

Покроковий рецепт приготування

Реберця вимити, обсушити. Посолити, поперчити, додати ромову есенцію, дрібно нарізану цибулю, нарізані кубиками помідори і мінеральну воду. Все це залишити маринуватися 30 хвилин. Форму змастити маслом, викласти замариновані реберця, разом з маринадом, накрити фольгою і поставити в духовку, нагріту до 180 & deg; C, на 1год. На гарнір можна приготувати рис або картопляне пюре.

0/5 (0 Reviews)