Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- свинина (реберця) – 1 кг
- сіль – за смаком
- цибулина середня – 3 шт.
- есенція ромова – 3 краплі (за смаком)
- помідори – 500 г
- перець болгарський – до смаку
- вода мінеральна – 1/2 склянки
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Реберця вимити, обсушити. Посолити, поперчити, додати ромову есенцію, дрібно нарізану цибулю, нарізані кубиками помідори і мінеральну воду. Все це залишити маринуватися 30 хвилин. Форму змастити маслом, викласти замариновані реберця, разом з маринадом, накрити фольгою і поставити в духовку, нагріту до 180 & deg; C, на 1год. На гарнір можна приготувати рис або картопляне пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!