Фарширована свиняча вирізка

Свиняча вирізка дуже пісне м'ясо, по дієтично порівнянне з & nbsp; філе курячої грудки. Готувати її швидко і & nbsp; просто, важливо тільки не пересушити.

Фарширована свиняча & nbsp; ВИРІЗКОЮ

Інгредієнти

  • 1 великий шматок свинячої вирізки
  • 300 г печериць
  • 100 г шпинату
  • 3 зубчики часнику
  • 1/3 склянки вершкового сиру
  • 1/3 склянки сухарів з білого хліба
  • 5 гілочок чебрецю
  • 1/2 ст. л. соєвого соусу
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно наріжте гриби і шпинат , порубати часник. Розігрійте в сковороді оливкове масло. Покладіть гриби, часник і соєвий соус і смажте 5 хв. на сильному вогні. Додайте шпинат і смажте ще 3 хв. Зніміть сковороду з вогню і додайте вершковий сир, сухарі і листочки чебрецю, посоліть, поперчіть і перемішайте. Остудіть начинку. Крок 2 Розігрійте духовку до 220 ° C. Свинячу вирізку розрізати вздовж навпіл, не прорізаючи м'ясо до кінця. Підрізаючи в обидві сторони, розкрийте м'ясо як книгу. Крок 3 Розподіліть начинку по м'ясу і скачайте рулет. Обвяжіте рулет кулінарним шпагатом і змастіть поверхню оливковою олією. Посипте сіллю і перцем. Крок 4 Перекладіть рулет на деко і поставте в розігріту духовку. Запікайте 30 хв. Готовий рулет дістаньте з духовки, прикрийте фольгою і залиште на 10 хв. Видаліть мотузку і наріжте рулет на порційні шматки.

0/5 (0 Reviews)