Сендвічі & nbsp; & ndash; прекрасний варіант & laquo; їжі на & nbsp; бігу & raquo ;. Для них не потрібні тарілки & nbsp; & ndash; загорнув багет в & nbsp; серветку і & nbsp; броди навколо мангала, спілкуйся & nbsp; з & nbsp; друзями
Інгредієнти
- 4 міні-багета
- 1 довгоплідний огірок
- середній пучок кінзи
- соєвий соус
- майонез
- рослинне масло для змазування
Для свинини:
- 400 г м'якоті свинини з лопатки, з жирком
- 3 зубчики часнику
- 1 велика цибулина шалот
- 1-2 ч. л. цукру
- 1 ст. л. рибного соусу
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Свинину наріжте дуже тонкими пластами – завтовшки 5 мм. Це зручно робити, коли м'ясо зовсім трохи подморож. Крок 2
Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот. Крок 3
Змішайте часник, шалот, цукор і рибний соус. Посоліть і поперчіть. Покладіть в отриману суміш свинину і добре перемішайте. Накрийте і залиште на 30 хв. Крок 4
розпаліть вугілля – вони повинні добре прогоріти або затягнута білим попелом. Або ж сильно нагрійте сковороду-гриль. Обтрусіть м'ясо від маринаду. Крок 5
Прогрійте і змастіть маслом грати або сковороду-гриль. Покладіть м'ясо і обсмажуйте до рум'яної скоринки, перевернувши один раз, приблизно 10 хв. (Якщо готуєте на сковороді, достатньо 5 хв.). Остудіть, збризніть соєвим соусом. Огірок наріжте дуже тонкими кружечками, трохи посоліть. У кінзи видаліть стебла. Крок 6
Кожен міні-багет розрізати вздовж навпіл, не зовсім до кінця. На нижню частину покладіть м'ясо, на нього – огірки і кінзу. Змастіть майонезом верхню половину багета зсередини. Придавите сендвіч і подавайте відразу ж або протягом 4-5 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!