СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Сендвічі & nbsp; & ndash; прекрасний варіант & laquo; їжі на & nbsp; бігу & raquo ;. Для них не потрібні тарілки & nbsp; & ndash; загорнув багет в & nbsp; серветку і & nbsp; броди навколо мангала, спілкуйся & nbsp; з & nbsp; друзями

 СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

 СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Інгредієнти

  • 4 міні-багета
  • 1 довгоплідний огірок
  • середній пучок кінзи
  • соєвий соус
  • майонез
  • рослинне масло для змазування

Для свинини:

  • 400 г м'якоті свинини з лопатки, з жирком
  • 3 зубчики часнику
  • 1 велика цибулина шалот
  • 1-2 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. рибного соусу
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Свинину наріжте дуже тонкими пластами – завтовшки 5 мм. Це зручно робити, коли м'ясо зовсім трохи подморож. Крок 2

СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот. Крок 3

СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Змішайте часник, шалот, цукор і рибний соус. Посоліть і поперчіть. Покладіть в отриману суміш свинину і добре перемішайте. Накрийте і залиште на 30 хв. Крок 4

СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

розпаліть вугілля – вони повинні добре прогоріти або затягнута білим попелом. Або ж сильно нагрійте сковороду-гриль. Обтрусіть м'ясо від маринаду. Крок 5

СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Прогрійте і змастіть маслом грати або сковороду-гриль. Покладіть м'ясо і обсмажуйте до рум'яної скоринки, перевернувши один раз, приблизно 10 хв. (Якщо готуєте на сковороді, достатньо 5 хв.). Остудіть, збризніть соєвим соусом. Огірок наріжте дуже тонкими кружечками, трохи посоліть. У кінзи видаліть стебла. Крок 6

СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ на грилі

Кожен міні-багет розрізати вздовж навпіл, не зовсім до кінця. На нижню частину покладіть м'ясо, на нього – огірки і кінзу. Змастіть майонезом верхню половину багета зсередини. Придавите сендвіч і подавайте відразу ж або протягом 4-5 ч.

0/5 (0 Reviews)