ПОРОСЯ з яблучним соусом і пастилу

Інгредієнти

  • свинина – 150 г
  • соус барбекю – 20 г
  • мед – 30 г
  • чилі – 10 г
  • бульйон овочевий – 30 мл
  • жито – 100 г
  • мариноване яблуко
  • цукровий сироп
  • трімолін цукор – 160 г
  • пюре яблучне – 70 г
  • цукор – 700 г
  • зелений барвник
  • желатин – 35 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину замаринувати в суміші з соусу Барбекю, чилі перцю і бульйон на 3 години. Запікати в духовці при температурі 180С протягом 35 хв. Крок 2 Пастила: цукор змішати з яблучним пюре і збити в міксері. У сотейнику змішати 60 цукру, яблучний сироп і воду. Варити до 130 градусів. Гарячий сироп залити в збиту яблучну масу. Додати желатин і збити до охолодження. Крок 3 Для гарніру: полби 60 г варити до готовності в 200 мл води. Додати вершкове масло і сіль за смаком. Крок 4 Викласти на блюдо свинину і полбу. Поруч додати пастилу. Прикрасити крес-салатом.

0/5 (0 Reviews)