Інгредієнти
- свинина – 150 г
- соус барбекю – 20 г
- мед – 30 г
- чилі – 10 г
- бульйон овочевий – 30 мл
- жито – 100 г
- мариноване яблуко
- цукровий сироп
- трімолін цукор – 160 г
- пюре яблучне – 70 г
- цукор – 700 г
- зелений барвник
- желатин – 35 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину замаринувати в суміші з соусу Барбекю, чилі перцю і бульйон на 3 години. Запікати в духовці при температурі 180С протягом 35 хв. Крок 2 Пастила: цукор змішати з яблучним пюре і збити в міксері. У сотейнику змішати 60 цукру, яблучний сироп і воду. Варити до 130 градусів. Гарячий сироп залити в збиту яблучну масу. Додати желатин і збити до охолодження. Крок 3 Для гарніру: полби 60 г варити до готовності в 200 мл води. Додати вершкове масло і сіль за смаком. Крок 4 Викласти на блюдо свинину і полбу. Поруч додати пастилу. Прикрасити крес-салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!