КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі реберця

КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі реберця

Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячих реберець
  • 300 мл ананасового соку
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл яблучного оцту

  • 1 невелика цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • рослинне масло
  • 1 ч. Л. запашного перцю горошком
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелений мікс-салат для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте реберця на порційні шматочки, натріть сіллю і перцем, покладіть в зіплок-пакет, збризніть рослинним маслом, залиште мінімум на 1 год. Крок 2

 КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі реберця

Приготуйте соус: очистіть і як можна дрібніше наріжте цибулю і часник, покладіть в каструльку або сковороду, збризніть рослинним маслом і трохи тушкуйте на слабкому вогні. Крок 3 Влийте до цибулі оцет і ананасовий сік, додайте духмяний перець горошком і 0,5 ч. Л. солі, доведіть до кипіння, варіть на слабкому вогні, поки об'єм не зменшиться на 1/3. Крок 4

КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі реберця

Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Помістіть реберця в решітку і обсмажуйте, перевертаючи раз в 1 хв., 10 хв. Крок 5

КИСЛО-СЛАДКИЕ свинячі реберця

Візьміть силіконову кисть з довгою ручкою і починайте змащувати реберця соусом (невеликою кількістю, щоб він не стікав на вугілля). Обсмажуйте реберця ще 10-15 хв., Перевертаючи і змащуючи їх приблизно раз в 2 хв. Подавайте гарячими, з зеленим салатом. До речі

Замість ананасового соку для соусу можна використовувати солодкий апельсиновий, освітлений яблучний або виноградний, кожен раз домагаючись нового відтінку смаку.

0/5 (0 Reviews)