ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ В азіатському стилі

 ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

Інгредієнти

  • 4 свинячих ескалоп
  • 6 середніх огірочків
  • 400 г молодого шпинату
  • 1 середній пучок кінзи
  • 2 ст. л. соусу теріякі
  • сіль, мелений чорний перець
  • смажений арахіс для подачі

Для заправки:

  • сік і цедра 2 лаймів
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. Л. меду

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

Обсушіть свинячі котлети паперовими рушниками, приправте сіллю і перцем, полийте соусом терияки, втирайте його в м'ясо і дайте полежати, поки готується все інше. Крок 2

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

Для заправки очистіть імбир і натріть на дрібній тертці, змішайте з іншими інгредієнтами. Крок 3 Огірки розрізати вздовж на четвертинки, потім поперек злегка навскоси шматочками завдовжки 2 см. Порубаєте досить дрібно стебла кінзи, а листя залиште цілими. Змішайте шпинат, кінзу і огірки. Крок 4

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Обтрусіть м'ясо від маринаду, смажте на грилі або на вугіллі, повертаючи раз в 2 хв., До досягнення внутрішньої температури 65 ° С (визначте електронним термометром). Змастіть м'ясо з двох сторін заправкою і дайте «відпочити» 5-7 хв. Крок 5

ТЕПЛА САЛАТ ЗІ СВИНИНОЮ в азіатському стилі

Наріжте м'ясо тонкими смужками. Збризніть шпинат з кінзою і огірками заправкою, перемішайте, розкладіть по тарілках. Зверху викладіть м'ясо, полийте залишками заправки, подавайте негайно. До речі

Насправді, такий салат можна зробити з & nbsp; різними видами шашликів. Особливо гарні будуть качина грудка, лосось і & nbsp; креветки.

0/5 (0 Reviews)