Інгредієнти
- 4 свинячих ескалоп
- 6 середніх огірочків
- 400 г молодого шпинату
- 1 середній пучок кінзи
- 2 ст. л. соусу теріякі
- сіль, мелений чорний перець
- смажений арахіс для подачі
Для заправки:
- сік і цедра 2 лаймів
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 4 ст. л. соєвого соусу
- 2 ч. Л. меду
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обсушіть свинячі котлети паперовими рушниками, приправте сіллю і перцем, полийте соусом терияки, втирайте його в м'ясо і дайте полежати, поки готується все інше. Крок 2
Для заправки очистіть імбир і натріть на дрібній тертці, змішайте з іншими інгредієнтами. Крок 3 Огірки розрізати вздовж на четвертинки, потім поперек злегка навскоси шматочками завдовжки 2 см. Порубаєте досить дрібно стебла кінзи, а листя залиште цілими. Змішайте шпинат, кінзу і огірки. Крок 4
Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Обтрусіть м'ясо від маринаду, смажте на грилі або на вугіллі, повертаючи раз в 2 хв., До досягнення внутрішньої температури 65 ° С (визначте електронним термометром). Змастіть м'ясо з двох сторін заправкою і дайте «відпочити» 5-7 хв. Крок 5
Наріжте м'ясо тонкими смужками. Збризніть шпинат з кінзою і огірками заправкою, перемішайте, розкладіть по тарілках. Зверху викладіть м'ясо, полийте залишками заправки, подавайте негайно. До речі
Насправді, такий салат можна зробити з & nbsp; різними видами шашликів. Особливо гарні будуть качина грудка, лосось і & nbsp; креветки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!