Фарширована Теляча грудинка

Фарширована Теляча грудинка

Фарширована теляча грудинка

Інгредієнти

  • морква – 1 шт
  • 1 кг телячої грудинки одним шматком
  • 200 г телячого фаршу
  • яйця – 2 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 100 г черствого білого хліба
  • 1 стебло селери
  • 20 г тертого твердого сиру
  • масло вершкове
  • каперси
  • 150 мл десертного вина “Марсала”
  • оливкова олія – ​​0 , 5 склянки
  • сіль, чорний мелений перець
  • щіпка тертого мускатного горіха
  • фарш свинячий

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для приготування начинки у хліба видалити скоринку, потім розламати його на кілька шматків, покласти в невелику миску, влити 50 мл десертного вина. Вершкове масло розтопити в сковороді. Обсмажити весь фарш, помішуючи дерев'яною ложкою, протягом 10 хв. Потім викласти фарш в миску, додати замочений у вині хліб і перемішати. Крок 2 Вбити в суміш яйця, додати тертий сир і промиті каперси. Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом, продовжуючи перемішувати до однорідності. Телятину викласти на обробну дошку. Гострим ножем зробити в шматку м'яса глибокий надріз у вигляді кишені. Щільно наповнити кишеню начинкою, намагаючись рівномірно розподілити її по всій глибині. Зашити розріз нитками. Крок 3 Овочі очистити. Моркву і селеру нарізати довгими брусочками, цибулю крупно нарізати пір'ям. Оливкова олія налити у велику глибоку сковороду, розігріти на середньому вогні. Додати овочі, обсмажити їх 2 хв., Постійно помішуючи, потім скласти у вигляді решітки. Крок 4 Викласти в сковороду поверх овочів фаршировану телятину, підрум'янити 15 хв., Часто перевертаючи. Скропити м'ясо залишилися вином, дати йому випаруватися протягом 10 хв. Потім накрити сковорідку кришкою і готувати ще 50 хв. на слабкому вогні, постійно поливаючи соком, що утворюється зі сковороди. Крок 5 Готове м'ясо охолодити, загорнути у фольгу і тримати в холодильнику до подачі. Що залишився на сковороді сік разом з овочами змішати в блендері, поставити в холодильник, а коли охолоне, видалити з його поверхні весь застиглий жир; зберігати в холодильнику, в скляній герметичній посуді. Крок 6 Для подачі до столу телятину вийняти з фольги, нарізати скибочками завтовшки 0,5 см, викласти на блюдо сервіровки; Сік, що залишився від смаження, розігріти в сковороді, полити їм скибочки м'яса.

0/5 (0 Reviews)