Інгредієнти
- 250 г фаршу з баранини
- 2 великих баклажана
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 150 мл томатного пюре
- 2 ст. л. родзинок
- 2 ст. л. кедрових горіхів
- 2 ст. л. оливкового масла
- 1 ч. л. меленої зіри
- 1 щіпка меленого гострого червоного перцю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Розріжте баклажани уздовж навпіл, потім надріжте м'якоть гострим ножем, щоб у вас вийшла човник. Помістіть баклажани на деко, посоліть і запікайте 10 хв. Крок 2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Розігрійте в широкій сковороді оливкову олію і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору. Додайте фарш, перемішайте і смажте 2 хв., Потім влийте томатне пюре. Посоліть і поперчіть, додайте червоний перець і зіру. Крок 3 Наповніть баклажани фаршем, посипте кедровими горішками і родзинками і збризніть оливковим маслом. Поверніть деко з баклажанами на 30 хв. в духовку. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!