Фаршировані БАКЛАЖАНИ

Фаршировані БАКЛАЖАНИ

Інгредієнти

  • 250 г фаршу з баранини
  • 2 великих баклажана
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 150 мл томатного пюре
  • 2 ст. л. родзинок
  • 2 ст. л. кедрових горіхів
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. л. меленої зіри
  • 1 щіпка меленого гострого червоного перцю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Розріжте баклажани уздовж навпіл, потім надріжте м'якоть гострим ножем, щоб у вас вийшла човник. Помістіть баклажани на деко, посоліть і запікайте 10 хв. Крок 2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Розігрійте в широкій сковороді оливкову олію і обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору. Додайте фарш, перемішайте і смажте 2 хв., Потім влийте томатне пюре. Посоліть і поперчіть, додайте червоний перець і зіру. Крок 3 Наповніть баклажани фаршем, посипте кедровими горішками і родзинками і збризніть оливковим маслом. Поверніть деко з баклажанами на 30 хв. в духовку. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)