Фаршировані цесарки ШАМПІНЬЙОНИ

Фаршировані цесарки ШАМПІНЬЙОНИ

Інгредієнти

  • 200-250 г готового м'яса цесарки,
  • 24-28 великих міцних печериць
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г моцарели

  • 1 середня цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 маленький пучок петрушки сік половини лимона оливкова олія« екстра вірджин »
  • 4 ст. л. свіжих хлібних крихт
  • 1 ч. л. меленої солодкої паприки сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м'ясо цесарки дуже дрібними кубиками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажуйте на невеликому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, 10 хвилин. Крок 2 В сковороду з цибулею додайте м'ясо цесарки і паприку, обсмажуйте всі разом 3-4 хвилини. Перекладіть вміст сковороди в миску. Крок 3 В сковороду налийте ще трохи олії і всипте хлібні крихти. На середньому вогні, постійно помішуючи, обсмажуйте до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин. Пересипьте в тарілку. Крок 4 Протріть печериці серветкою, ніжки відокремте від капелюшків (ніжки не знадобляться). На капелюшках зробіть неглибокий хрестоподібний надріз, натріть капелюшки лимонним соком. Крок 5 Дрібно наріжте петрушку. Змішайте цесарку з цибулею з хлібними крихтами і петрушкою, приправити. Посоліть і поперчіть капелюшки, розкладіть по ним начинку, злегка приминаючи її ложкою. Крок 6 Поставте фаршировані печериці в розігріту до 200 ° С духовку і запікайте 15 хвилин. Крок 7 Поки печериці запікаються, наріжте моцарелу на 24- 28 шматочків. Викладіть на кожен гриб по шматочку моцарели, поверніть в духовку, щоб моцарелла розплавилася, ще на 5-7 хвилин. Подавайте гарячими або теплими. Господині на замітку

Ви можете взяти замість моцарели інший молодий хибний сир & ndash; наприклад, адигейський або имеретинский.

0/5 (0 Reviews)