Фаршировані цукіні

Тим, хто не може прожити без м'яса, рекомендую приготувати фаршировані цукіні. Для фарширування краще вибирати саме цукіні, а не кабачки, в них міститься менше води, тому під час приготування форму вони зберігають краще.

Інгредієнти

  • 4 середніх цукіні
  • 450 г фаршу з яловичини або індички
  • 150 мл томатного соусу
  • 1 маленька цибулина
  • половина солодкого червоного перцю
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1/2 склянки тертого сиру

  • 3 пера зеленої цибулі
  • 5 гілочок кінзи
  • 1 ч. Л. часникового порошку
  • 1/2 ч. л. пластівців чилі
  • 1 ч. л. меленої солодкої паприки
  • 1/2 ч. л. сушеного орегано
  • оливкова олія
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння, посоліть. Крок 2 Розріжте цукіні навпіл уздовж. За допомогою невеликої ложки вийміть м'якоть. М'якоть цукіні наріжте маленькими кубиками, вам буде потрібно приблизно 3/4 склянки, решта використовуйте для іншого рецепта. Крок 3 Покладіть половинки цукіні в киплячу воду і бланшувати 1 хв. Дістаньте з води і обсушити. Крок 4 Обсмажте фарш на оливковій олії у великій сковороді, розбиваючи грудочки лопаткою. Коли фарш зарум'яниться, додайте спеції і добре перемішайте. Покладіть до фаршу цибулю, солодкий перець і кубики цукіні, влийте томатний соус і ¼ склянки води. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні, 20 хв. Крок 5 Заповніть половинки цукіні фаршем, зверху посипте тертим сиром. Перекладіть цукіні на деко і накрийте фольгою. Запікайте в духовці, розігрітій до 200 ˚С, поки сир не розплавиться, 35 хв. Тонко наріжте зелену цибулю і кинзу і посипте цукіні перед подачею.

0/5 (0 Reviews)