Тим, хто не може прожити без м'яса, рекомендую приготувати фаршировані цукіні. Для фарширування краще вибирати саме цукіні, а не кабачки, в них міститься менше води, тому під час приготування форму вони зберігають краще.
Інгредієнти
- 4 середніх цукіні
- 450 г фаршу з яловичини або індички
- 150 мл томатного соусу
- 1 маленька цибулина
- половина солодкого червоного перцю
- 3 пера зеленої цибулі
- 5 гілочок кінзи
- 1 ч. Л. часникового порошку
- 1/2 ч. л. пластівців чилі
- 1 ч. л. меленої солодкої паприки
- 1/2 ч. л. сушеного орегано
- оливкова олія
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1/2 склянки тертого сиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння, посоліть. Крок 2 Розріжте цукіні навпіл уздовж. За допомогою невеликої ложки вийміть м'якоть. М'якоть цукіні наріжте маленькими кубиками, вам буде потрібно приблизно 3/4 склянки, решта використовуйте для іншого рецепта. Крок 3 Покладіть половинки цукіні в киплячу воду і бланшувати 1 хв. Дістаньте з води і обсушити. Крок 4 Обсмажте фарш на оливковій олії у великій сковороді, розбиваючи грудочки лопаткою. Коли фарш зарум'яниться, додайте спеції і добре перемішайте. Покладіть до фаршу цибулю, солодкий перець і кубики цукіні, влийте томатний соус і ¼ склянки води. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні, 20 хв. Крок 5 Заповніть половинки цукіні фаршем, зверху посипте тертим сиром. Перекладіть цукіні на деко і накрийте фольгою. Запікайте в духовці, розігрітій до 200 ˚С, поки сир не розплавиться, 35 хв. Тонко наріжте зелену цибулю і кинзу і посипте цукіні перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!