Соковитий м'ясний соус, ніжна і тягуча моцарелла, пікантна рукола – ось чому ця паста така затишна і домашня!
Інгредієнти
- курячий фарш-500 г
- невеликі макарончікі (бантики, трубочки, які тільки побажає ваша душенька) – в залежності від кількості порцій
- міні-моцарелла – 300 г
- помідорчики черрі -300 г
- курячий бульон- 300 г
- 2 яйця
- борошно – 2 ст.л.
- молоко – 1 ст. л.
- томатна паста – 70 г
- базилік – 5-6 листочків
- жменю тертого пармезану (або будь-якого іншого сиру)
- сіль
- перець
- петрушка – пару гілочок
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Беремо курячий фарш, в нього кладемо яйця, дрібно посічену петрушку, молоко, томатну пасту, натертий сир, сіль, перець. Ліпимо фрикадельки, якої форми нам тільки заманеться. А потім трошки обвалюють їх у борошні для того, щоб вони тримали форму. Крок 2 Розігріваємо оливкову олію на сквородке, обсмажуємо фрикадельки по 2 хвилини з кожного боку. Крок 3 Вливаємо в сковорідку з фрикадельками курячий бульйон, залишаємо гаситися на кілька хвилиночок. Крок 4 Додаємо знову ж в сковорідку помідорчики черрі. Крок 5 Варимо пасту, природно, до стану al dente. Крок 6 Далі додаємо до фрикадельок і бульйону наші зварені макарони, кульки моцарели, листочки базиліку, тертий пармезан і трохи оливкового масла. Тушкуємо хвилин 15-20. Корисна порада
Фрикадельки необов'язково обвалювати в борошні перед смаженням. Можна попередньо в фарш покласти кілька столових ложок кускусу, він допоможе котлеток схопитися і не втратити форму!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!