ДОМАШНЯ ПАСТА з фрикадельками та моцарелою

Соковитий м'ясний соус, ніжна і тягуча моцарелла, пікантна рукола – ось чому ця паста така затишна і домашня!

 ДОМАШНЯ ПАСТА з фрикадельками та моцарелою

 ДОМАШНЯ ПАСТА з фрикадельками та моцарелою

Інгредієнти

  • курячий фарш-500 г
  • невеликі макарончікі (бантики, трубочки, які тільки побажає ваша душенька) – в залежності від кількості порцій
  • міні-моцарелла – 300 г
  • помідорчики черрі -300 г
  • курячий бульон- 300 г
  • 2 яйця
  • борошно – 2 ст.л.
  • молоко – 1 ст. л.
  • томатна паста – 70 г
  • базилік – 5-6 листочків
  • жменю тертого пармезану (або будь-якого іншого сиру)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> оливкова олія

  • сіль
  • перець
  • петрушка – пару гілочок

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Беремо курячий фарш, в нього кладемо яйця, дрібно посічену петрушку, молоко, томатну пасту, натертий сир, сіль, перець. Ліпимо фрикадельки, якої форми нам тільки заманеться. А потім трошки обвалюють їх у борошні для того, щоб вони тримали форму. Крок 2 Розігріваємо оливкову олію на сквородке, обсмажуємо фрикадельки по 2 хвилини з кожного боку. Крок 3 Вливаємо в сковорідку з фрикадельками курячий бульйон, залишаємо гаситися на кілька хвилиночок. Крок 4 Додаємо знову ж в сковорідку помідорчики черрі. Крок 5 Варимо пасту, природно, до стану al dente. Крок 6 Далі додаємо до фрикадельок і бульйону наші зварені макарони, кульки моцарели, листочки базиліку, тертий пармезан і трохи оливкового масла. Тушкуємо хвилин 15-20. Корисна порада

Фрикадельки необов'язково обвалювати в борошні перед смаженням. Можна попередньо в фарш покласти кілька столових ложок кускусу, він допоможе котлеток схопитися і не втратити форму!

0/5 (0 Reviews)