ПАСТА З КРЕМОМ зі шпинату, курячі фрикадельки і кедровими горішками

Італійська паста за рецептом бренд-шефа мережі кафе & quot; Руккола & quot; Віктора Апасьева

Інгредієнти

  • Паста тальятелле – 65 г
  • Крем зі шпинату – 80г
  • Вершки – 30г
  • Курячі фрикадельки – 100г
  • Кедрові горішки – 3г
  • Курячий бульйон – 50г
  • Пармезан – 2г
  • Петрушка на прикрасу
  • Сіль/перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Поки варимо пасту, готуємо вершковий шпинатний крем (цибуля ріпчаста, часник, сіль, вершки, лимонний фреш, спеції і свіжомороженої шпинат: цибуля і часник обсмажуємо, додаємо шпинат, вершки, випаровуємо і додаємо спеції, після пробиваємо через блендер). Крок 2 80 гр шпинатового крему викладаємо на сковорідку з вершками і курячим бульйоном і доводимо протягом 2 хв. Туди – пасту. Крок 3 Фрикадельки (куряче стегно і філе, цибуля ріпчаста, яйце куряче, спеції, молоко і білий хліб пропускаємо через м'ясорубку) – 5 штук на порція (кожна по 20 гр), обсмажуємо і доводимо до готовності в духовці. Крок 4 Пасту в шпинатному кремі викладаємо на тарілку, зверху гіркою фрикадельки і присипаємо подрібненим кедровим горіхом і прикрашаємо петрушкою.

0/5 (0 Reviews)