Італійська паста за рецептом бренд-шефа мережі кафе & quot; Руккола & quot; Віктора Апасьева
Інгредієнти
- Паста тальятелле – 65 г
- Крем зі шпинату – 80г
- Вершки – 30г
- Курячі фрикадельки – 100г
- Кедрові горішки – 3г
- Курячий бульйон – 50г
- Пармезан – 2г
- Петрушка на прикрасу
- Сіль/перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Поки варимо пасту, готуємо вершковий шпинатний крем (цибуля ріпчаста, часник, сіль, вершки, лимонний фреш, спеції і свіжомороженої шпинат: цибуля і часник обсмажуємо, додаємо шпинат, вершки, випаровуємо і додаємо спеції, після пробиваємо через блендер). Крок 2 80 гр шпинатового крему викладаємо на сковорідку з вершками і курячим бульйоном і доводимо протягом 2 хв. Туди – пасту. Крок 3 Фрикадельки (куряче стегно і філе, цибуля ріпчаста, яйце куряче, спеції, молоко і білий хліб пропускаємо через м'ясорубку) – 5 штук на порція (кожна по 20 гр), обсмажуємо і доводимо до готовності в духовці. Крок 4 Пасту в шпинатному кремі викладаємо на тарілку, зверху гіркою фрикадельки і присипаємо подрібненим кедровим горіхом і прикрашаємо петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!