РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Оригінальна друга страва від шеф-кухаря телепроекту & ldquo; Зроблено зі смаком & rdquo; Сергія Ключанского і провідною Олени Усанової.

 РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

 РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Інгредієнти

  • м'ясо курки – 400 г
  • вершки 33% – 40 мл
  • Яйце (білок) – 1 шт.
  • тархун, петрушка, кріп, кінза – по 3 гілки
  • базилік, розмарин – по 1 гілці
  • рослинне масло – 2/3 ст.
  • м'ята – 3 гілки
  • рис – 480 г
  • сир – 120 г
  • лимон – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Відокремте м'ясо від кістки курячих стегон і поверніть його через м'ясорубку. Додайте у фарш вершки для соковитості і дрібно посічену зелень. Крок 2

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Відокремте білок від жовтка, додайте у фарш білок і відбийте фарш 1 хвилину. Потім за допомогою кулінарних кілець зробіть котлети і обсмажте їх на рослинному маслі. Крок 3

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Змішайте цедру лимона, тертий сир і відварений рис. Крок 4

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Сформуйте рисові медальйони з допомогою кулінарних кілець. Разом з котлетами покладіть медальйони з рису в форму і відправте запікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів. Крок 5

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Для соусу песто пробийте в блендері м'яту з рослинним маслом. Крок 6

РІСБУРГЕР з м'ятним ПЕСТО

Викладіть на рис курячу котлету, збризніть її песто і прикрасьте рісбургер малиною. Смачного! Корисна порада

Щоб котлети не розвалювалися, перекладайте їх на сковорідку мокрим ножем.

Господині на замітку

Щоб фарш вийшов ніжніше, додайте в нього жирні вершки.

0/5 (0 Reviews)