Оригінальна друга страва від шеф-кухаря телепроекту & ldquo; Зроблено зі смаком & rdquo; Сергія Ключанского і провідною Олени Усанової.
Інгредієнти
- м'ясо курки – 400 г
- вершки 33% – 40 мл
- Яйце (білок) – 1 шт.
- тархун, петрушка, кріп, кінза – по 3 гілки
- базилік, розмарин – по 1 гілці
- рослинне масло – 2/3 ст.
- м'ята – 3 гілки
- рис – 480 г
- сир – 120 г
- лимон – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відокремте м'ясо від кістки курячих стегон і поверніть його через м'ясорубку. Додайте у фарш вершки для соковитості і дрібно посічену зелень. Крок 2
Відокремте білок від жовтка, додайте у фарш білок і відбийте фарш 1 хвилину. Потім за допомогою кулінарних кілець зробіть котлети і обсмажте їх на рослинному маслі. Крок 3
Змішайте цедру лимона, тертий сир і відварений рис. Крок 4
Сформуйте рисові медальйони з допомогою кулінарних кілець. Разом з котлетами покладіть медальйони з рису в форму і відправте запікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів. Крок 5
Для соусу песто пробийте в блендері м'яту з рослинним маслом. Крок 6
Викладіть на рис курячу котлету, збризніть її песто і прикрасьте рісбургер малиною. Смачного! Корисна порада
Щоб котлети не розвалювалися, перекладайте їх на сковорідку мокрим ножем.
Господині на заміткуЩоб фарш вийшов ніжніше, додайте в нього жирні вершки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!