Інгредієнти
- 800 г кабачків
- 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
- 50 г зеленої цибулі
- 70 г листочків петрушки
- 70 г м'яти
- 70 г кропу
- 2 яйця
- 300 г фети
- оливкова олія
- натуральний йогурт і огірки для подачі
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Ш аг 1 Кабачки натріть на крупній тертці, посоліть і покладіть в сито. Через пару хвилин відіжміть зайву вологу. Крок 2 Зелена цибуля, порей і зелень дрібно наріжте. Фету розімніть виделкою і змішайте з підготовленими інгредієнтами і збитими з дрібкою солі яйцями. Крок 3 Зробіть невеликі кульки і обсмажте в оливковій олії до золотистої скоринки. Перекладіть їх у форму, змащену оливковою олією, і запікайте в духовці при 140 ° С 7-10 хв. Подавайте з натуральним йогуртом і огірками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!