Інгредієнти
- цибуля червоний – 0,5 цибулини
- маслини за кількістю порцій – 6 шт.
- майонез – 1,5 ст. л.
- сіль – за смаком
- гірчиця зерниста – 1,5 ч. л.
- петрушка свіжа нарізана – 4 гілочки
- лимони – 3 шт.
- сардини в маслі – 6 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець болгарський – до смаку
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лимони обшпарити окропом. Зрізати верхівки і гострим ножем вирізати м'якоть. Відрізати у кожного лимона денце. На шкірці зробити вертикальні надрізи на відстані 1,5 см один від одного. Крок 2
Сардини з невеликою кількістю масла розім'яти виделкою. Лук очистити і нашаткувати. Петрушку промити і подрібнити. Маслини дрібно нарізати. Змішати сардини, цибуля, маслини, гірчицю, майонез, зелень і 1 ст. л. дрібно посіченою лимонної м'якоті. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 3
Наповнити лимони підготовленою сумішшю і викласти на тарілку сервіровки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!