Я люблю іспанські оливки x Інгредієнти
- часник сушений подрібнений
- сіль – за смаком
- оливки – 150 г
- петрушка сушена подрібнена
- цибулина – 0,5 шт.
- олія оливкова для смаження
- борошно – 3 ст. л.
- яловичий фарш – 300 г
- яйце – 1 шт.
- сухарі панірувальні – 50 г
- перець – за смаком
- біле вино – 200 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У фарш додати сіль, перець, часник і петрушку. Перемішати. Крок 2
Збити яйце і додати в фарш. Ретельно перемішати. Додати панірувальні сухарі, скачати з фаршу куля. Крок 3
Зробити ложкою фрикадельки і, вмочивши в борошно, додати їм круглу форму. Крок 4
Налити масло на сковороду, розігріти, викласти фрикадельки і обсмажити. Крок 5
Нарізати половинку лука і оливки. У сковороду налити олії, викласти спочатку цибулю, потім оливки. Дати трохи згасити, додати столову ложку борошна. Крок 6
Додати в соус стакан вина, трохи розведеного водою, і залишити кипіти. Крок 7
Покласти в соус фрикадельки, згасити на повільному вогні 5 хвилин. Крок 8
Прикрасити тарілку листям зеленого салату, в центр покласти фрикадельки і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!