Інгредієнти
- сир – 150-200 г
- м'ясний фарш (яловичий, свинячий, курячий або асорті – будь-який подобається) – 500 г
- часник – 2 зубчики
- яйце – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- зелень
- молоко або вершки
- картопля – 700 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
варимо картоплю (чистимо, режим на шматочки, вариться миттєво). Крок 2
Обсмажуємо цибулю, солимо-перчимо, видавлюємо часник і додаємо туди ж зелень. Крок 3
додаємо фарш і смажимо (радше – тушкуємо) під закритою кришкою, щоб нічого не випарувалося і фарш вийшов соковитим. Крок 4
Трьом сир на крупній тертці. Крок 5
подрібнюємо зварити картоплю, додаємо частину сиру, солимо-перчимо, перемішуємо. Крок 6
Додаємо яйце, відразу гарненько перемішуємо до однорідної маси. Крок 7
форму змащуємо маслом. Крок 8
Викладаємо шар пюре, а потім шар фаршу. Крок 9
Зверху викладаємо залишився пюре. Крок 10
Зверху посипаємо сиром. Крок 11
Відправляємо в духовку (200 & deg; C) на 20-30 хвилин, запікаємо до золотистої скоринки. З стаканчиком холодного молочка уплітає за обидві щоки!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!