Перець, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS RELLENOS)

ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS RELLENOS)

Я люблю іспанські оливки Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • кедрові горішки – за смаком
  • сік томатний – 150 мл
  • часник – 2 зубчики
  • перець солодкий (середньої величини) – 8 шт.
  • оливки, фаршировані – 1 банка
  • каперси – 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 2 цибулини
  • рис білий довгозерний – 150 г
  • сир козячий м'який – 200 г
  • масло оливкове “extra virgin”
  • тунець, консервований у власному соку – 2 банки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS rELLENOS)

Солодкі перці вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою і видалити серцевину. Рис відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Цибулю і часник подрібнити, обсмажити на оливковій олії, поки цибуля не стане прозорим. Крок 2

ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS RELLENOS )

Для начинки тунця разом з соком викласти в миску, розім'яти виделкою, додати обсмажену цибулю і часник, нарізані кружальцями оливки, рис, нарізаний дрібними кубиками сир, каперси і кедрові горішки. Перемішати. Крок 3

ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS RELLENOS )

Перець нафарширувати, викласти в форму для запікання рясно змащену оливковою олією. Крок 4

ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ тунця (PIMIENTOS RELLENOS )

Запечь в духовці при температурі 180 & deg; C 35-40 хвилин. Через 10 хвилин запікання додати томатний сік. Buen provecho!

0/5 (0 Reviews)