Я люблю іспанські оливки Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- кедрові горішки – за смаком
- сік томатний – 150 мл
- часник – 2 зубчики
- перець солодкий (середньої величини) – 8 шт.
- оливки, фаршировані – 1 банка
- каперси – 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 2 цибулини
- рис білий довгозерний – 150 г
- сир козячий м'який – 200 г
- масло оливкове “extra virgin”
- тунець, консервований у власному соку – 2 банки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Солодкі перці вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою і видалити серцевину. Рис відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Цибулю і часник подрібнити, обсмажити на оливковій олії, поки цибуля не стане прозорим. Крок 2
Для начинки тунця разом з соком викласти в миску, розім'яти виделкою, додати обсмажену цибулю і часник, нарізані кружальцями оливки, рис, нарізаний дрібними кубиками сир, каперси і кедрові горішки. Перемішати. Крок 3
Перець нафарширувати, викласти в форму для запікання рясно змащену оливковою олією. Крок 4
Запечь в духовці при температурі 180 & deg; C 35-40 хвилин. Через 10 хвилин запікання додати томатний сік. Buen provecho!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!