Інгредієнти
- масло – 200 г
- яйце – 10 шт.
- приправа – за смаком
- фарш – 1 кг
- молоко – 200 мл
- вермішель – 1 пачка
- цибуля ріпчаста – 3-4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати дрібно цибулю. Крок 2
Фарш викласти на сковороду і смажити на сильному вогні. Крок 3
У середині смаження додати цибулю і довести до готовності. Крок 4
Зварити круто 3 яйця. Крок 5
Зварити вермішель до стану альденте. Крок 6
Яйця остудити, очистити і, натерши на крупній тертці, додати в фарш. Крок 7
У вермішель покласти масло. Ретельно перемішати. Крок 8
Вермішель остудити і ретельно перемішати з яйцями (3-4 шт.). Крок 9
Глибоке деко змастити рослинним маслом. Викласти на дно половину вермішелі. Розрівняти. Крок 10
На вермішель викласти весь фарш. Розрівняти. Крок 11
Зверху викласти залишилася вермішель і змастити яйцем, для того щоб вона не висохла. Крок 12
Поставити деко на 30-40 хвилин в духовку, нагріту до 180 & deg; C. Готову запіканку подавати зі сметанним (або будь-яким іншим) соусом, розрізавши на порції.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!