ЗАПІКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Інгредієнти

  • масло – 200 г
  • яйце – 10 шт.
  • приправа – за смаком
  • фарш – 1 кг
  • молоко – 200 мл
  • вермішель – 1 пачка
  • цибуля ріпчаста – 3-4 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Нарізати дрібно цибулю. Крок 2

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Фарш викласти на сковороду і смажити на сильному вогні. Крок 3

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

У середині смаження додати цибулю і довести до готовності. Крок 4

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Зварити круто 3 яйця. Крок 5

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Зварити вермішель до стану альденте. Крок 6

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Яйця остудити, очистити і, натерши на крупній тертці, додати в фарш. Крок 7

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

У вермішель покласти масло. Ретельно перемішати. Крок 8

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Вермішель остудити і ретельно перемішати з яйцями (3-4 шт.). Крок 9

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Глибоке деко змастити рослинним маслом. Викласти на дно половину вермішелі. Розрівняти. Крок 10

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

На вермішель викласти весь фарш. Розрівняти. Крок 11

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Зверху викласти залишилася вермішель і змастити яйцем, для того щоб вона не висохла. Крок 12

ЗАПЕКАНКА ВЕРМЕШЕЛЕВАЯ З фаршу

Поставити деко на 30-40 хвилин в духовку, нагріту до 180 & deg; C. Готову запіканку подавати зі сметанним (або будь-яким іншим) соусом, розрізавши на порції.

0/5 (0 Reviews)