М'ЯСНІ КОТЛЕТИ з гарбузом

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ з гарбузом

Інгредієнти

  • борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • перець – за смаком
  • гарбуз – 200 г
  • фарш зі свинини і яловичини – 500 г
  • свіжі яєчні жовтки – 1 шт.
  • масло рослинне – 5 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 0,5 цибулини
  • молоко – 2-3 ст. л.
  • зіра мелена – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • кілька скибочок білого хліба – 1 скибочка
  • часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ з гарбузом

Хліб замочити в молоці. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 6 хв. Змішати фарш з жовтком, віджатим хлібним м'якушем, зирой, цибулею і часником. Крок 2

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ з гарбузом

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці і з'єднати з фаршем. Приправити сіллю і перцем. Фарш добре відбити і прибрати в холодильник на 1 ч. Крок 3

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ з гарбузом

Розігріти в сковороді масло, що залишилося. Сформувати з м'ясної маси котлетки, обваляти їх у борошні і обсмажити на середньому вогні, по 3-4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 5 хв.

0/5 (0 Reviews)