Інгредієнти
- борошно пшеничне – 2 ст. л.
- перець – за смаком
- гарбуз – 200 г
- фарш зі свинини і яловичини – 500 г
- свіжі яєчні жовтки – 1 шт.
- масло рослинне – 5 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 0,5 цибулини
- молоко – 2-3 ст. л.
- зіра мелена – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
- кілька скибочок білого хліба – 1 скибочка
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Хліб замочити в молоці. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 6 хв. Змішати фарш з жовтком, віджатим хлібним м'якушем, зирой, цибулею і часником. Крок 2
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на крупній тертці і з'єднати з фаршем. Приправити сіллю і перцем. Фарш добре відбити і прибрати в холодильник на 1 ч. Крок 3
Розігріти в сковороді масло, що залишилося. Сформувати з м'ясної маси котлетки, обваляти їх у борошні і обсмажити на середньому вогні, по 3-4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!