Фаршировані перці без рису & mdash; прекрасна альтернатива традиційному варіанту. І багатьом вона навіть подобається більше! У класичному російською або кавказькому рецепті фаршированих овочів, як правило, рис присутній, адже такий прийом робить блюдо дуже ситним. Але є люди, які або цю крупу не їдять в принципі, або просто хочуть зробити начинку легшою. На щастя, такий рецепт вже є у французів! Спробуйте приготувати poivrons farcis & mdash; фаршировані перці без рису: тут беруть участь тільки м'ясо і овочі. І неодмінно додайте сушені прованські трави, які роблять смак гарячого ще більш вишуканим.
Інгредієнти
- стручки солодкого перцю середнього розміру – 6 шт.
- вершкове масло – 10 г
- великі помідори – 2 шт.
- хліб для тостів – 1 шт.
- молоко – 100 мл
- часник – 1 зубчик
- петрушка – 4 гілочки
- велика ріпчаста цибулина – 1 шт.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- м'ясний фарш – 300-350 г
- сушені прованські трави – за смаком
- жовтки – 2 шт.
- винний оцет – 2 ст. л.
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготуйте солодкий перець для фарширування. Для цього вимийте плоди і зріжте горизонтально верхівки. Видаліть плодоніжки разом з серцевиною і насінням, а також внутрішні перегородки. Крок 2
У велику каструлю ємністю 3 л налийте не менше 2 л питної води і доведіть до кипіння. Опустіть в неї підготовлені стручки солодкого перцю і варіть на середньому вогні 8-10 хвилин. Крок 3
Велику форму для запікання змастіть вершковим маслом. Перець дістаньте шумівкою з каструлі з киплячою водою і дайте охолонути. Перекладіть в підготовлену форму для запікання. Крок 4
Приготуйте фарш для перців. Помідори надріжте хрест-навхрест. Складіть в друшляк і кілька разів обдайте окропом. Очистіть, м'якоть порубати. З скибочки хліба зріжте кірку, м'якуш замочіть в молоці. Залиште на 10 хвилин, потім злегка відіжміть. Часник порубати. Петрушку дрібно наріжте. Крок 5
Лук для начинки перців очистіть і дрібно наріжте. У сковороді нагрійте оливкову олію. Покладіть цибулю і, помішуючи, підрум'яньте. Додайте м'якоть помідорів і смажте 3 хвилини. Крок 6
У сковороду з цибулею і помідорами додайте м'ясний фарш, часник з петрушкою, віджатий хліб і прованські трави за смаком. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і готуйте на слабкому вогні 10 хвилин. Крок 7
У готовий фарш додайте жовтки. Ретельно перемішайте. Солодкий перець наповніть приготовленою начинкою, збризніть оцтом і запікайте 25 хвилин при 170 ° C. Відразу подайте на стіл. Корисна порада
Стручки перцю для фарширування можна підготувати наступним оригінальним чином. Плодоніжки разом з серцевиною не зривається, а видаліть, провернув навколо своєї осі і трохи вдавивши всередину. Далі готуйте за рецептом.
До речі Для приготування фаршированих перців без рису можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо (яловичину, баранину, свинину), птицю і навіть дрібно нарізану шинку. & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!