Фаршировані перці особливо хороші тим, що можна зробити відразу багато і є потім кілька днів & ndash; вони абсолютно не набридають.
Інгредієнти
- 6 червоних солодких перців
- 1 середня цибулина
- 1 маленький пучок петрушки
- 600 г домашнього фаршу (зі свинини і яловичини )
- 150 г злегка недовареного рису
- 1 ч. Л. меленої солодкої паприки
- 3 зубчики часнику
- 350 г жирної сметани
- 100 г томатного соусу
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У перців відріжте верх (« кришечку »з плодоніжкою), видаліть серцевину. Крок 2 Лук і петрушку порубати якомога дрібніше. Крок 3
змішайте фарш, рис, цибулю і петрушку. Додайте кілька ложок холодної води і паприку, посоліть і поперчіть. Крок 4
Начините перці фаршем. Встановіть перці фаршем вгору в каструлю з жароміцних ручками, закрийте «кришечками» з плодоніжками. Акуратно влийте 200 мл води. Гасіть під кришкою 30 хв. Крок 5
Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Змішайте зі сметаною, додайте томатний соус, посоліть і поперчіть. Крок 6
Влийте сметанний соус навколо перців, тушкуйте ще 10 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!