Фаршировані ПЕРЦІ В СМЕТАННОМУ соусі

Фаршировані перці особливо хороші тим, що можна зробити відразу багато і є потім кілька днів & ndash; вони абсолютно не набридають.

 Фаршировані ПЕРЦІ В СМЕТАННОМУ соусі

Інгредієнти

  • 6 червоних солодких перців
  • 1 середня цибулина
  • 1 маленький пучок петрушки
  • 600 г домашнього фаршу (зі свинини і яловичини )
  • 150 г злегка недовареного рису
  • 1 ч. Л. меленої солодкої паприки
  • 3 зубчики часнику
  • 350 г жирної сметани
  • 100 г томатного соусу
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У перців відріжте верх (« кришечку »з плодоніжкою), видаліть серцевину. Крок 2 Лук і петрушку порубати якомога дрібніше. Крок 3

Фаршировані ПЕРЦІ В СМЕТАННОМУ соусі

змішайте фарш, рис, цибулю і петрушку. Додайте кілька ложок холодної води і паприку, посоліть і поперчіть. Крок 4

Начините перці фаршем. Встановіть перці фаршем вгору в каструлю з жароміцних ручками, закрийте «кришечками» з плодоніжками. Акуратно влийте 200 мл води. Гасіть під кришкою 30 хв. Крок 5

Фаршировані ПЕРЦІ В СМЕТАННОМУ соусі

Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Змішайте зі сметаною, додайте томатний соус, посоліть і поперчіть. Крок 6

Влийте сметанний соус навколо перців, тушкуйте ще 10 хв. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)