Хочете здивувати своїх близьких на вечерю чимось новеньким, але не витрачати на це багато часу? Приготуйте яйця в шубі з пряного свинячого фаршу. Ця страва сподобається навіть тим, хто не дуже знайомий з кухнею Південно-Східної Азії, адже в ньому немає якихось особливих інгредієнтів, все можна купити в звичайному магазині.
Інгредієнти
- 4 яйця
- 250 г м'якоті свинини
- 2 пера зеленої цибулі
- 4 гілочки кінзи
- 2 ч. л. рисового вина або води
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 1 ст. л соєвого соусу
- 1/2 ч. л. сушених пластівців чилі
- 1/2 ч. л. солі
- рослинне масло для фритюру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
1. Покладіть яйця в маленьку каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і зваріть яйця круто, 6 хв. Обдайте яйця холодною водою і очистіть. Остудіть. Крок 2
2. Проверните свинину через м'ясорубку з дрібними гратами. Крок 3
3. Дрібно наріжте зелену цибулю і кинзу і змішайте зі свининою. Додайте сіль, пластівці чилі, соєвий соус, рисове вино і кукурудзяний крохмаль, добре вимісити фарш. Крок 4
4. Розділіть фарш на 4 частини. Візьміть одну частину фаршу в руку і зробіть з нього тонкий корж. Загорніть в фарш яйце, розподіляючи його по всій поверхні рівним шаром, щоб яйце було повністю закрито. Крок 5
5. Розігрійте в сотейнику рослинне масло шаром не менше 5 см і акуратно опустіть яйця. Смажте, повертаючи яйця з одного боку на іншу, до золотистого кольору, 7-10 хв. Крок 6
6. Акуратно перекладіть яйця шумівкою на зім'яті паперові рушники. Розріжте яйця навпіл і подавайте гарячими із зеленим салатом. До речі
Температура масла для фритюру повинна бути приблизно 170 & deg; С. Якщо у вас є термо & shy; метр, то це легко перевірити. Якщо ж термометра немає, опустіть в гарячу олію кубик чорного хліба. Якщо він підсмажиться за 1 хвилину, то масло досягло потрібної температури.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!