ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

Інгредієнти

  • коричневий довгозерний рис – 125 г (1 пакетик)
  • родзинки – 1 ст. л.
  • сирокопчена шинка – 75 г
  • терта цедра половинки лимона
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">великі червоні цибулини – 8 шт.

  • оливкова олія – ​​2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Зрізати з неочищених цибулин верхівку і денце (приблизно по 1 см). Помістити цибулю в каструлю з киплячою підсоленою водою і варити 10 хв. Злити, зберігши цибульний відвар. Дати трохи охолонути. Крок 2

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

Закип'ятити в каструлі 500 мл підсоленої води. Опустити в неї рис в пакетику, не відкриваючи його. Варити на повільному вогні 35 хв. Крок 3

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

З цибулі зняти верхній шар. За допомогою чайної ложки акуратно вийняти середину, залишивши 2-3 зовнішніх шару. Крок 4

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

сердцевінку цибулин дрібно порубати. Шинку нарізати невеликими кубиками. Розігріти масло в сотейнику і обсмажити подрібнену цибулю, 3 хв. Додати шинку і готувати ще 1 хв. Крок 5

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

Розкрити пакетик і викласти рис до цибулі і шинки. Додати промиті родзинки і цедру. Приправити сіллю, перцем і все ретельно перемішати. Крок 6

ФАРШИРОВАНИЙ ЧЕРВОНИЙ ЛУК

Наповнити сумішшю цибульні чашечки і помістити їх в форму для запікання. Влити в форму стільки цибулевого відвару, щоб він доходив до середини цибулин. Накрити фольгою і запікати 45-50 хв., До м'якості.

0/5 (0 Reviews)