Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- курячий або овочевий бульйон – 400 мл
- фенхель – 2 головки
- сіль – за смаком
- масло вершкове – 50 г
- сир пармезан тертий – 2 ст .л.
- перець – за смаком
- варено-копчена шинка – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фенхель вимити, обсушити і нарізати соломкою. Лук очистити, подрібнити. Шинку нарізати кубиками. Крок 2
Розігріти в сотейнику масло, обсмажити цибулю, 4 хв. Додати фенхель і шинку. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3
Бульйон розігріти і влити в сотейник, приправити сіллю і перцем. Готувати без кришки 15 хв. Посипати сиром і відразу подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!