Цей рецепт на швидку руку хороший тоді, коли потрібно приготувати легку гарячу закуску. Хоча така шинка може стати і зовсім самостійною стравою. На цій посаді її можна подати з картопляним салатом & nbsp; і зеленим горошком. Головне & ndash; купити хорошу, смачну шинку, не надто жирну, в натуральній оболонці.
Інгредієнти
- масло рослинне – 50 мл
- варено-копчена шинка – 2 шматки товщиною 6-7 см і загальною вагою 700-800 г
Для соусу
- гірчиця гостра – 1-2 ст. л.
- соус вустерский – 2 ст. л.
- кетчуп або томатний соус – 3/4 склянки
- перець кайенский – за смаком
- коричневий цукор Демерара – 1 ст. л.
- лимонний сік – 2 ст. л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Ретельно перемішайте інгредієнти соусу, рясно змастіть їм шматки вет-чини і покладіть в холодильник на 1 ч. Крок 2 Обсушіть шинку паперовими рушниками, викладіть на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати і смажте 3-4 хв. з одного боку. Потім переверніть, знову змастіть соусом і смажте ще 2-3 хв. Крок 3 Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «конвекція + гриль» до 200 ° С і смажте шинку на застеленій фольгою решітці приблизно 15 хв. Крок 4 Для подачі у вигляді закуски наріжте шинку тонкими смужками і подайте з соусом. До речі
Для цього рецепта можна взяти окіст з жирком, зробити на тій стороні, де жир, неглибокі надрізи з інтервалом 4 & ndash; 5 см, змастити соусом і тільки потім смажити. Варено-копчену шинку можна нарізати тонше & ndash; як у нас на фото, але тоді потрібно бути дуже уважними при смаженні: 2 хвилин з кожного боку для шматка товщиною 1 см більш ніж достатньо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!