Відмінний домашній рецепт смачної пасти
Інгредієнти
- шинка 100 г
- печериці 5 шт.
- курячий бульйон 400-500 г
- феттучині 250 г
- рослинне масло для смаження
- вершки 20-30 % 150 мл
- петрушка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Готувати будемо в сотейнику. На рослинному маслі обсмажити тонко нарізані гриби і шинку. Крок 2 Додамо курячий бульйон. Дамо закипіти. Викладемо пасту. Сіль перець. Крок 3 Дамо бульйону трохи випаруватися і додамо вершки. Перемішаємо, доведемо пасту до готовності. Крок 4 Готову пасту посипем петрушкою. Смачного! Господині на замітку
Паста може бути будь-хто. Тальятелле, папарделле, тальоліні і багато інших теж відмінно підійдуть. Я використовувала так звану свіжу пасту. Вона готується моментально. В упаковці якраз 250 гр. Якщо брати пасту суху, швидше за все рідини піде трохи більше. І часу – відповідно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!