Феттучині В ВЕРШКОВОМУ соусі з грибами І шинкою

Відмінний домашній рецепт смачної пасти

Інгредієнти

  • шинка 100 г
  • печериці 5 шт.
  • курячий бульйон 400-500 г
  • феттучині 250 г
  • рослинне масло для смаження
  • вершки 20-30 % 150 мл
  • петрушка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готувати будемо в сотейнику. На рослинному маслі обсмажити тонко нарізані гриби і шинку. Крок 2 Додамо курячий бульйон. Дамо закипіти. Викладемо пасту. Сіль перець. Крок 3 Дамо бульйону трохи випаруватися і додамо вершки. Перемішаємо, доведемо пасту до готовності. Крок 4 Готову пасту посипем петрушкою. Смачного! Господині на замітку

Паста може бути будь-хто. Тальятелле, папарделле, тальоліні і багато інших теж відмінно підійдуть. Я використовувала так звану свіжу пасту. Вона готується моментально. В упаковці якраз 250 гр. Якщо брати пасту суху, швидше за все рідини піде трохи більше. І часу – відповідно.

0/5 (0 Reviews)