ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

А чи знаєте ви, що, згідно зі статистикою, піца з шинкою і грибами є найбільш популярною в нашій країні? Це дійсно так: саме цей вид найчастіше замовляють в піцеріях Росії. Що ж, це зовсім не дивно: поєднання інгредієнтів в такому блюді як там не є гармонійне! Але піцу з шинкою і грибами без особливих проблем можна приготувати і самостійно, в чому ми і пропонуємо переконатися прямо зараз. І, будь ласка, не лякайтеся використання дріжджового тіста: приготування його на нашу рецептом гарантує бездоганний результат!

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

Інгредієнти

Для начинки

  • печериці свіжі 300-400 г
  • шинка або ковбаса 150-200 г
  • сир 150 – 200 г
  • помідори свіжі 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • кетчуп 2-3 ст.л.

Для тесту

  • борошно 3 склянки
  • вода кип'ячена 200 мл
  • рослинне масло 3 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 пакетик (11 г)
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

Приготувати тісто для піци з шинкою і грибами. У теплій воді розчинити сіль і цукор, додати борошно, дріжджі і рослинне масло. Замісити тісто. Дочекатися, коли тісто збільшиться вдвічі. Крок 2

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

Гриби і цибулю для начинки піци з шинкою почистити, потім нарізати. У сковороді нагріти рослинне масло. Викласти в неї підготовлені гриби з цибулею і, періодично помішуючи, злегка обсмажити. Дати охолонути. Крок 3

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

Великий широкий деко для приготування піци змастити олією або вистелити папером для випічки. Розкачати тісто у великій тонкий коло прямо на деку. Крок 4

змастити тісто кетчупом за допомогою кулінарного пензлика. Потім викласти на тісто для піци остиглі смажені з цибулею гриби і розрівняти, щоб вони розподілилися по поверхні рівномірно. Крок 5

ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ

Шинку для піци нарізати невеликими скибочками. Помідори вимити і добре обсушити. Видалити підстави плодоніжок. Плоди нарізати кружечками або скибочками. Потім разом з шинкою розподілити по тесту з цибулею і грибами. Крок 6

Сир натерти на крупній тертці або середньої. Рівномірно розподілити на піці з шинкою і грибами. Можна посипати сушеними пряними травами за смаком або свіжим дрібно нарізаним базиліком. Випікати піцу з шинкою і грибами в духовці при 200 градусах до тих пір, поки сир не розтопиться і не утвориться рум'яна кірочка. Корисна порада

Якщо вам не дуже подобається ідея використовувати в процесі приготування піци з шинкою і грибами кетчуп, замініть його хорошими протертими томатами, змішаними з зубчиком часнику, & nbsp; пропущеним через прес.

До речі

Піца з шинкою і грибами, втім, як і будь-яка інша, чудово виходить, якщо її випікати нема на деку, а на спеціальному керамічному камені. Його можна замовити онлайн або купити в великих супермаркетах.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)