Не подобається традиційний варіант з вареною ковбасою? Приготуйте олів'є з шинкою! І чим вона смачніше, тим краще вийде салат. У чому перевага такого олів'є? На нашу думку, подібний варіант більш & laquo; преміальний & raquo ;, особливо, якщо додати в блюдо каперси, як і запропоновано в рецепті. Ну а якщо ви не полінуйтеся і приготуєте майонез для олів'є з шинкою самостійно & mdash; з хороших найсвіжіших яєць і ароматного рослинного масла, то блюдо точно перейде з розряду & laquo; як у всіх & raquo; в категорію & laquo; з особливої нагоди & raquo ;.
& nbsp;
Святковий food-styling x Інгредієнти
- картопля (варена) 3 шт.
- морква (варена) 3 шт.
- яйце куряче (варене) 4 шт.
- огірок (маринований) 4 шт.
- горошок зелений 240 г
- шинка 300 г
- каперси 2 ст.л.
- майонез за смаком
- гірчиця 1 ч.л..
- перець чорний млин за смаком
- сіль за смаком
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Підготувати всі інгредієнти для салату олів'є з шинкою. Спочатку картопля і морква очистити і нарізати маленькими кубиками. Скласти у велику глибоку миску. Крок 2
Зварені круто яйця гарненько охолодити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Можна використовувати механічну яйцерезка. Шинку нарізати маленькими кубиками. Крок 3
Нарізані для салату олів'є яйця і шинку додати в миску з картоплею та морквою. Додати зелений горошок і нарізані кубиками мариновані огірки. Крок 4
У миску з інгредієнтами салату олів'є з шинкою додати майонез, гірчицю, дрібно нарізані каперси, трохи солі і мелений чорний перець (можна також використовувати білий, якщо вам подобається). Крок 5
Перемішати інгредієнти салату олів'є з шинкою. Верх миски затягнути харчовою плівкою і прибрати салат в холодильник на 40 хвилин. Потім викласти в красивий салатник і подати на стіл. Корисна порада
В олів'є з шинкою можна додати будь-яку пряну зелень, наприклад, петрушку. Якщо її стебла занадто грубі, використовуйте для приготування тільки листочки. Їх слід дрібно нарізати і підмішати до інгредієнтів олів'є на фінальній стадії.
До речі Щоб смак олів'є з шинкою придбав приємні освіжаючий нотки, додайте в нього не консервований, а заморожений горошок (просто відваріть його протягом 5 хвилин і дайте повністю охолонути).
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!