Фетучіні один з видів італійської пасти. Я зробила пасту з начинкою, рекомендую.
Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти
- паста фетучіні 400 г
- фарш 300 г
- сир 100 г
- морква 2 шт.
- цибуля 2 шт.
- спеції “Італійські трави”
- оливкова олія
- зелень
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нам знадобиться паста фетучіні. Попередньо їх трохи припустити в сковороді в невеликій кількості води, де вони трохи розійдуться. Крок 2
Обсмажити фарш на сковороді з цибулею, морквою і спеціями. Укладаємо пасту на деко, змащене оливковою олією. Зробити поглиблення в центрі і покласти обсмажений фарш. Зверху полити оливковою олією. Випікати в духовці при середній температурі хвилин на 10. Крок 3
Посипати сиром і випікати ще хвилини три. Прикрасити зеленню. Крок 4
Можна подавати з будь-яким соусом або сметаною. Смачного. Корисна порада
Добре підходить часниковий соус до пасти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!