Фріттати З зеленим ГОРОШКОМ, шинкою І ЛУКОМ

Яскрава за смаком і кольором – фріттата – прикрасить початок дня невгамовного школяра і його вічно поспішають батьків. Якщо її не всю з'їли вранці, розріжте фриттату на шматочки і, додавши пару листочків свіжого слати, спорудити сендвічі. І вперед – за новими перемогами і звершеннями!

Інгредієнти

  • яйця – 6 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 100 г

  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • пармезан – 50 г
  • сіль
  • чорний перець мелений
  • цибулина ріпчаста – 1 шт.
  • вершки жирністю 20% – 200 мл
  • свіжозамороженої зелений горошок – 1 стакан
  • масло рослинне – 2 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Пармезан натерти на тертці. Лук очистити і порізати півкільцями. Шинку нарізати соломкою. Горошок промити і обсушити. Збити яйця з вершками і пармезаном. Посолити, поперчити за смаком. Розігріти в сковороді діаметром 22 см вершкове і рослинне масло. Обсмажити цибулю, 4 хв. Додати яєчну суміш і готувати 3 хв. Крок 2

фріттати З зеленим ГОРОШКОМ, шинкою і ЛУКОМ

Покласти горошок і шинку, готувати 15 хв. на середньому вогні.

0/5 (0 Reviews)