Яскрава за смаком і кольором – фріттата – прикрасить початок дня невгамовного школяра і його вічно поспішають батьків. Якщо її не всю з'їли вранці, розріжте фриттату на шматочки і, додавши пару листочків свіжого слати, спорудити сендвічі. І вперед – за новими перемогами і звершеннями!
Інгредієнти
- яйця – 6 шт.
- масло вершкове – 1 ст. л.
- пармезан – 50 г
- сіль
- чорний перець мелений
- цибулина ріпчаста – 1 шт.
- вершки жирністю 20% – 200 мл
- свіжозамороженої зелений горошок – 1 стакан
- масло рослинне – 2 ч. Л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Пармезан натерти на тертці. Лук очистити і порізати півкільцями. Шинку нарізати соломкою. Горошок промити і обсушити. Збити яйця з вершками і пармезаном. Посолити, поперчити за смаком. Розігріти в сковороді діаметром 22 см вершкове і рослинне масло. Обсмажити цибулю, 4 хв. Додати яєчну суміш і готувати 3 хв. Крок 2
Покласти горошок і шинку, готувати 15 хв. на середньому вогні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!