Інгредієнти
- нектарини – 3 шт.
- шинка сирокопчена – 250 г
- м'які листя салату – 120 г
- авокадо – 1 шт.
- масло оливкове – 4 ст. л.
- кілька гілочок базиліка
- оцет винний білий – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Авокадо вимити, розрізати навпіл, вийняти кісточку, потім очистити від шкірки і нарізати часточками. Нектарини вимити, розрізати навпіл, видалити кісточки, нарізати часточками. Крок 2
Шинку нарізати тонкими скибочками, нарвати шматочками. Крок 3
Приготувати заправку. Листя базиліка вимити, обсушити, подрібнити. У масло додати оцет і базилік, злегка збити. Салатні листя вимити, обсушити, розкласти на тарілці, зверху розкласти шматочки нектаринів, авокадо і шинки, скропити заправкою і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!