Інгредієнти
- сир Дор Блю (або будь-який сир з блакитною пліснявою) – 80 г
- масло оливкове – 1-2 ст. л.
- крупномолотий чорний перець, сіль – за смаком
- волоські горіхи – 30 г
- шинка – 200 г
- салат латук (краще зелений маслянистий салат) – 1/2 пучка середнього розміру
- виноград світлий і темний (без кісточок) – по 100 г кожного
Покроковий рецепт приготування
Шинку нарізати великою соломкою і обсмажити на олії до появи скоринки. Сир нарізати маленькими кубиками або просто розкришити (якщо на сирі є скоринка, то її треба попередньо зрізати). Виноград промити, обсушити паперовою серветкою і нарізати на половинку. Частина ягід залишити цілими для прикраси. Салат промити під проточною водою, струсити воду, потім обсушити кожен лист на серветці. Кожен листочок досить крупно порвати і укласти в салатницю. Додати до листя зеленого салату інші інгредієнти, включаючи крупно розмелені волоські горіхи, приправити за смаком сіллю, чорним перцем і перемішати. Влити оливковою олію, струснути і прибрати в холодильник приблизно на 30 хвилин. Після, подати на стіл, прикрасивши цілими виноградинами
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!