Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Цибулю дрібно нарізати. Хліб розкришити. Розігріти в сковороді 0,5 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю, 7 хв. Змішати з фаршем, хлібом, яйцем, мускатним горіхом, перцем і сіллю. Виліпити з фаршу маленькі м'ясні кульки. Крок 2
У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового і все рослинне масло. Обсмажити фрикадельки з усіх боків, 10 хвилин, перекласти в миску. Крок 3
Додати в сковороду масло, що залишилося, всипати борошно і готувати 1 хвилину. Поступово влити бульйон і вершки. Довести до кипіння і варити 5 хвилин. Повернути фрикадельки, перемішати з соусом і прогріти, 2-3 хвилини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!