ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи

ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи

Інгредієнти < ul>

  • вершки жирністю 35% – 4 ст. л.
  • борошно – 2 ст. л.
  • хліб білий черствий – 2 шматки
  • масло рослинне – 2 ч. л.
  • яловичина (фарш) – 800 г
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • масло вершкове – 2,5 ст. л.
  • горіх мускатний – 1 щіпка
  • перець чорний мелений
  • бульйон курячий – 400 мл
  • сіль
  • Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

    Крок 1

    ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи

    Цибулю дрібно нарізати. Хліб розкришити. Розігріти в сковороді 0,5 ст. л. вершкового масла і обсмажити цибулю, 7 хв. Змішати з фаршем, хлібом, яйцем, мускатним горіхом, перцем і сіллю. Виліпити з фаршу маленькі м'ясні кульки. Крок 2

    ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи

    У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового і все рослинне масло. Обсмажити фрикадельки з усіх боків, 10 хвилин, перекласти в миску. Крок 3

    ФРИКАДЕЛЬКИ по-шведськи

    Додати в сковороду масло, що залишилося, всипати борошно і готувати 1 хвилину. Поступово влити бульйон і вершки. Довести до кипіння і варити 5 хвилин. Повернути фрикадельки, перемішати з соусом і прогріти, 2-3 хвилини.

    0/5 (0 Reviews)