КОНКІЛЬОНІ З курячого фаршу

Блогер Світлана Зарецька радить тримати на кухні невеликий запас пасти і консервованих помідорів. Якщо додати до них трохи курячого фаршу, вийде прекрасний вечеря.

Інгредієнти

  • курячий фарш – 300 г
  • коричневий цукор Демерара – 1 ст. л.
  • томати у власному соку (різані) – 250 г
  • вершкове масло – 10 г
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • цибулина – 1 шт.
  • твердий сир – 50 г
  • сушені базилік і петрушка
  • конкільоні (паста у вигляді великих черепашок) – 100 г

Покроковий рецепт приготування

«Мушлі» відварити в підсоленій воді до стану аль денте, приблизно 6 хвилин.

Цибулю дрібно нарізати. Розігріти в сковороді оливкове масло і пасерувати цибулю близько хвилини. Фарш приправити сіллю, перцем, викласти на сковороду. Обсмажувати 2-3 хвилини, додати базилік і петрушку. Зменшити вогонь, додати томати, добре розмішати, тушкувати 3-4 хвилини. Додати коричневий цукор (за смаком) і тертий сир, акуратно перемішати.
Духовку розігріти до 200 ° С.
На дно форми для запікання викласти томатну пасту. Кожну мушлю начинити фаршем, покласти зверху маленький шматочок вершкового масла і помістити вертикально в форму. Накрити конкільоні фольгою і запікати до готовності 25-30 хвилин. Потім фольгу прибрати і готувати ще 5-7 хвилин.

0/5 (0 Reviews)