ГАРЯЧА ЗАКУСКА З свинини З АНАНАСОМ

ГАРЯЧА ЗАКУСКА З свинини З АНАНАСОМ

ГАРЯЧА ЗАКУСКА З свинини З АНАНАСОМ

Інгредієнти

  • хересний оцет – 50 мл
  • 150 г соку, отриманого при приготуванні м'яса
  • сіль
  • 200 г смаженої свинячої вирізки
  • 10 г цибулі
  • мед
  • 10 г моркви
  • 1 гілочка чебрецю
  • 3 горошини сичуаньского перцю
  • 150 г ананаса
  • & # 189; лаврового листа

Покроковий рецепт приготування

Свинячу вирізку приправити спеціями, обсмажити в формі, додати моркву, цибулю, чебрець, лавровий лист, сичуаньский перець, рівномірно розподіливши інгредієнти за формою. Запікати 25-30 хв. в духовці при температурі 180 & # 186; С. Коли м'ясо підрум'яниться, додати трохи води. Ананас нарізати шматочками, злегка обсмажити на вершковому маслі, додати мед, довести суміш до консистенції карамелі і додати хересний оцет. Коли рідина зменшиться в обсязі, додати отриманий при смаженні проціджений сік і поставити нудитися до тих пір, поки ананас не стане досить м'яким. М'ясо нарізати на скибочки товщиною 0,5 см, з яких потім спеціальним пристосуванням вирізати кружальця діаметром 5 см. Чергуючи, нанизати на шпажки скибочки свинини і часточки ананаса, приправити соусом.

0/5 (0 Reviews)