Інгредієнти
- 3 свинячих філе по 250-300 г
- Для маринаду:
- 250 г вустерського соусу
- 250 г апельсинового соку
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 250 г соєвого соусу
Покроковий рецепт приготування
Інгредієнти для маринаду змішати, замаринувати м'ясо на 4 ч. Потім запекти на вугіллі до бажаної ступеня готовності, періодично, перевертаючи і змащуючи шматки маринадом. Готовому філе дати постояти кілька хвилин, потім нарізати навскоси на скибочки товщиною 1 см і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!