Свинячого філе В медовій глазурі

свинячого філе В медовій глазурі

свинячого філе В медовій глазурі

Інгредієнти

  • 12 дрібних цибулин
  • 50 мл мускату
  • 3-4 ягоди ялівцю
  • сіль
  • масло вершкове – 15 г
  • 300 г моркви
  • 1-2 лаврових листки
  • 1,3 кг свинячого філе
  • масло оливкове
  • сік 1 лимона
  • 200 г акацієвого меду

Покроковий рецепт приготування

М'ясо натерти сіллю і перцем, скропити оливковою олією. Духовку розігріти до 180 & # 186; С. Запікати свинину 30 хв., Час від часу поливаючи її мускатом. Ялівець потовкти. Змастити м'ясо медом (трохи меду зберегти), посипати ялівцем, додати лавровий лист і продовжувати запікати ще 1 ч., Поливаючи соком, що виділився з дека. М'ясо зняти з дека, зберігати теплим до подачі. Сік, що залишився на деку, злити, ретельно зняти з поверхні жир, змішати з лимонним соком, прокип'ятити. Цибулю і моркву очистити, морква крупно нарізати, цибулю залишити цілою. Вершкове масло розтопити в сковороді, обсмажити цибулю і моркву, 3-4 хв., Посолити. Додати залишився мед, трохи води і 1 ст. л. суміші соку з дека і лимонного соку, прогріти до кипіння. Соком полити м'ясо, подати його на блюді разом з овочами.

0/5 (0 Reviews)