Інгредієнти
- 12 дрібних цибулин
- 50 мл мускату
- 3-4 ягоди ялівцю
- сіль
- масло вершкове – 15 г
- 300 г моркви
- 1-2 лаврових листки
- 1,3 кг свинячого філе
- масло оливкове
- сік 1 лимона
- 200 г акацієвого меду
Покроковий рецепт приготування
М'ясо натерти сіллю і перцем, скропити оливковою олією. Духовку розігріти до 180 & # 186; С. Запікати свинину 30 хв., Час від часу поливаючи її мускатом. Ялівець потовкти. Змастити м'ясо медом (трохи меду зберегти), посипати ялівцем, додати лавровий лист і продовжувати запікати ще 1 ч., Поливаючи соком, що виділився з дека. М'ясо зняти з дека, зберігати теплим до подачі. Сік, що залишився на деку, злити, ретельно зняти з поверхні жир, змішати з лимонним соком, прокип'ятити. Цибулю і моркву очистити, морква крупно нарізати, цибулю залишити цілою. Вершкове масло розтопити в сковороді, обсмажити цибулю і моркву, 3-4 хв., Посолити. Додати залишився мед, трохи води і 1 ст. л. суміші соку з дека і лимонного соку, прогріти до кипіння. Соком полити м'ясо, подати його на блюді разом з овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!