Інгредієнти
- масло оливкове – 2 ст. л.
- морква – 1 шт. середнього розміру
- часник – 1 зубчик
- цукіні – 1 шт. невеликого розміру
- сіль
- горошок зелений заморожений – жменю
- цибуля-порей – 1 невеликий стебло
- варена шинка – 100 г
- масло вершкове – 4 ст. л.
- зерновий хліб для тостів – 4 скибочки
- яйця перепелині – 4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Подрібнити порей, промити і обсушити . Часник подрібнити. Шинку, цукіні і моркву нарізати дуже дрібними кубиками. Розігріти в сковороді 3 ст. л. вершкового масла, обсмажувати в ньому лук і часник 5 хв. Додати моркву, готувати ще 3 хв., Покласти цукіні, смажити 2 хв. Посолити, додати шинку і горошок, перемішати, накрити кришкою. Зрізати з хліба кірки, розкачати кожен шматок качалкою і змастити оливковою олією. Потім укласти отримані тонкі хлібні пластини в формочки для мафінів, утрамбовуючи пальцями. Запекти в розігрітій до 220 deg & С духовці до золотистого кольору. Заповнити готові формочки овочами з шинкою, поставити назад в духовку, щоб овочі прогрілися, 3-4 хв. Тим часом на вершковому маслі посмажити окремо з кожного перепелиного яйця яєчню. Укласти поверх овочів яєчню в кожну кошичок і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!