ЛУК-порей & QUOT; ЧОРНИЙ ЛІС & QUOT;

ЛУК-порей & amp; QUOT; ЧОРНИЙ ЛІС & amp; QUOT ;

Інгредієнти

  • сік лимонний – 1 ст. л.
  • шинка “Чорний ліс” – 6 скибочок
  • бульйон курячий – 3 склянки
  • цибуля-порей (стебло) – 6 стебел

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ЛУК-порей & amp; QUOT; ЧОРНИЙ ЛІС & amp ; QUOT;

Відокремте верхні, тверді листя цибулі-порею, все промийте. Бланшируйте цибулю-порей і окремі листя у киплячій підсоленій воді. Промийте холодною водою і добре просушіть. Крок 2

ЛУК-порей & amp; QUOT; ЧОРНИЙ ЛІС & amp ; QUOT;

Обріжте кінці цибулі-порею, залишаючи 5-7 см зеленої частини. Обережно розріжте листя навпіл по довжині, не прорізаючи до кінця. Серцевину лука загорніть в шинку, шинку під зовнішні листя цибулі-порею, зв'яжіть всі ниткою. Помістіть рулети одним шаром в невисоку форму для випічки. Налийте курячий бульйон в каструлю. Доведіть до кипіння на помірно-сильному вогні. Зніміть курячий бульйон з вогню і залийте їм цибулю-порей. Додайте лимонний сік і закрийте форму. Поставте в духовку і готуйте 35 хвилин, поки цибуля-порей не стане м'яким. Дістаньте цибулю-порей з форми і видаліть нитки. До столу блюдо подається гарячим.

0/5 (0 Reviews)