Інгредієнти
- сік лимонний – 1 ст. л.
- шинка “Чорний ліс” – 6 скибочок
- бульйон курячий – 3 склянки
- цибуля-порей (стебло) – 6 стебел
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Відокремте верхні, тверді листя цибулі-порею, все промийте. Бланшируйте цибулю-порей і окремі листя у киплячій підсоленій воді. Промийте холодною водою і добре просушіть. Крок 2
Обріжте кінці цибулі-порею, залишаючи 5-7 см зеленої частини. Обережно розріжте листя навпіл по довжині, не прорізаючи до кінця. Серцевину лука загорніть в шинку, шинку під зовнішні листя цибулі-порею, зв'яжіть всі ниткою. Помістіть рулети одним шаром в невисоку форму для випічки. Налийте курячий бульйон в каструлю. Доведіть до кипіння на помірно-сильному вогні. Зніміть курячий бульйон з вогню і залийте їм цибулю-порей. Додайте лимонний сік і закрийте форму. Поставте в духовку і готуйте 35 хвилин, поки цибуля-порей не стане м'яким. Дістаньте цибулю-порей з форми і видаліть нитки. До столу блюдо подається гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!