Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних їжачків

Настала осінь з дощами і холодами. Вже хочеться зігрітися гострої гарячої м'ясної їжею. Овочевий гострий суп з фрикадельками відмінно підходить для такого випадку.

Кращі страви осені x Інгредієнти

  • фарш м'ясний 400 г
  • рис 150 г
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • яйце куряче 1 шт.
  • томатна паста 1 ст.л.
  • сіль 1 ч.л..
  • перець болгарський 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • селера кореневої 100 г
  • бульйон (або вода) 1.8 л
  • томати свіжі 200 г
  • картопля 400 г
  • майоран 0.5 ч.л.
  • перець чилі мелений 0.25 ч.л.
  • зелень рубана за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних їжачків

Почнемо з приготування їжачків. До м'ясного фаршу додати дрібно нарізану цибулину, промитий рис, яйце, томатну пасту і сіль. Ретельно вимісити і сформувати фрикадельки за розміром нагадують середні мандарини. Крок 2

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

Фрикадельки обсмажити на сковороді на сильному вогні з усіх боків протягом 5 хвилин. Потім перекласти на тарілку. Крок 3

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, солодкий болгарський перець – соломкою. Крок 4

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних їжачків

Очищену моркву розрізати уздовж навпіл, потім нарізати тонкими пластинками. Так само нарізати і очищений кореневої селера. Крок 5

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

У каструлі з товстим дном розігріти одну ложку рослинної олії і викласти цибулю і солодкий перець. Крок 6

Обсмажувати, безперервно помішуючи протягом 5-7 хвилин. Крок 7

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

Додати нарізані шматочками свіжі томати. З них попередньо необхідно зняти шкірку. Крок 8

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних їжачків

Потім додати бульйон (або воду). Дати супу закипіти і потім викласти в каструлю моркву, корінь селери, майоран, мелений перець чилі (регулюйте на свій смак) і сіль. Дати закипіти і потім викласти обсмажені фрикадельки. Варити близько 5 хвилин. Крок 9

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

Тепер залишилося додати нарізаний кубиком картоплю і варити ще хвилин 15-20. Крок 10

Гострий ОВОЩНОЙ СУП З м'ясних Їжачок

Гострий овочевий суп з м'ясними їжачками готовий. Перед подачею добре додати в тарілки посічену зелень на ваш смак. Я додаю кінзу і кріп. Смачного! Господині на замітку

В цьому рецепті свіжі помідори можна замінити на томати у власному соку.

0/5 (0 Reviews)