Грата з ЦВЕТНОЙ КАПУСТИ І брокколі

Інгредієнти

    • 100 г тертого сиру “гауда”
    • 1 щіпка тертого мускатного горіха
    • 800 г цвітної капусти,
    • 400 г брокколі,
    • 2 ст. л. очищених насіння соняшнику,
    • 150 г нежирної вареної шинки,
    • 200 мл вершків, 2 яйця ,

 

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Цвітну капусту і брокколі розділити на суцвіття, промити. Бланшувати 5 хв. в киплячій підсоленій воді. Шинку нарізати смужками і разом з капустою викласти в форму для запікання. Вершки змішати з яйцями і половиною тертого сиру. Приправити сіллю, перцем і мускатом. Залити вершковою сумішшю вміст форми, посипати сиром, що залишився і насінням. Духовку розігріти до 200 С і запікати гратен 20 хв.

0/5 (0 Reviews)